INDOOR CYCLING

Når du har et medlemskab af Arnborg Fitness, har du også mulighed for Indoor Cycling.
Hvis du vil være sikker på en cykel, melder du dig til under fanebladet "Booking Indoor Cycling", men du må også gerne møde op og deltage, hvis der er en ledig cykel.

Cycling program.


Mandag kl 17:10-18:00, onsdag 17:10 - 18:00 Indoor cycling 1, ca 50 min. incl udstrækning, se beskrivelse herunder

Lørdag  kl. 08:00-09:00 For de morgenfriske, Indoor cycling 1, ca 50 min. incl udstrækning, se beskrivelse herunder

 
Der er 3 instruktører, som står klar til at køre holdene: Karen Sahlholt, Vibeke Andersen og Mette Oppelstrup, så kom frisk...... De er klar.
 

*INDOOR CYCLING 1

Varighed: 50 min. inkl. udstrækning.

Målgruppe: Denne time henvender sig til de fleste af vores medlemmer med varierende træningsforudsætninger. Deltageren på denne time er let øvede til rutinerede deltager både i forhold til muskelstyrke, kraft og fysisk grundform. Begyndere kan også deltage, hvis man har været til instruktion forinden.

Målsætning: Målet er simpel og effektiv konditionstræning som planlægges på en varierende måde, der får deltageren til at yde en indsats som fører til succes oplevelser. På denne time gælder det, at deltageren får en fortrolighed med cyklen, cyklens indstilling, belastning, bremsesystem, trædeteknik, programmet og de forskellige teknikker i forbindelse med siddende og stående arbejde. Herunder tungere/lettere kørsel. Programmet skal variere i intensitet såvel som længde i intervaller


 
Arnborg Idrætsforening | Sportsvej 18 | 7400 Herning | CVR.: 25681517