VI TILBYDER

TechnoGym maskiner
Bl.a. lækre løbebånd, crosstrainer, kondicykel, benpres, skulderpres, rygpress, olympic half rack, dual adjustable pulley, abdomial crunch element, forskellige typer af bænke, masser af håndvægte, skiver og stænger, wellness bolde samt meget andet.

Indoor cycling
3 gange i ugen kører der hold, som du kan deltage på, hvilket er includeret i et medlemskab af Arnborg Fitness. Vi har body bikes og smart connect cykler.

Personligt program
Programmet udarbejdes i samarbejde med dig af vores certificerede fitnessinstruktører, der alle har gennemgået fitnessuddannelsen fra DGI foreningsfitness. Vores instruktører sammensætter et presonligt program som passer til dig og dine ønsker.  

Step og styrke
Step og styrke er en god kombination af cardio og styrke. Vi starter ud med ca. 30min med step og derefter får vi trænet kroppe, her er det forskelligt fra gang til gang hvilken muskelgrupper der bliver trænet.

Jumping Fitness
Jumping® Fitness er cardio/konditions træning på små trampoliner. På trampolinen laver man forskellige variationer af traditionelle aerobic trin, dynamiske spurter og ”power sports” elementer, som foregår i takt til festligt musik.Young Fit
Vi tilbyder børn fra 10-14år at få smag for træning, herunder både hold træning og individuel træning. Vores instruktør sørger for de får viden og bliver guidet til at kunne begå sig i vores center når de er fyldt 14år.

Arnborg Idrætsforening | Sportsvej 18 | 7400 Herning | CVR.: 25681517